Tvrtku „Barešić Elektro“ utemeljio je Ivan Barešić 1992. godine sa sjedištem na adresi Karela Zahradnika broj 10 u Zagrebu.

Od tada do danas bavimo se isključivo izradom i održavanjem svih vrsta elektroinstalacija jake i slabe struje, te instalacijama gromobrana.

Održavamo elektroinstalacije u proizvodnim, poslovnim i stambenim objektima.

Organizirani smo i opremljeni za adaptacije i promjene elektroinstalacija u prostorima, uz minimalna oštećenja na zidovima i stropovima. Uz garanciju visoke kvalitete, izdajemo službene ateste i drugu potrebnu dokumentaciju.

Do sada smo izvodili elektroinstalacije na brojnim objektima kao što su stanovi, obiteljske kuće, stambene zgrade, poslovni prostori, ugostiteljski objekti, poliklinike, servisni i proizvodni pogoni i brojni drugi objekti na većini kojih vršimo i održavanje elektroinstalacija.

U radu koristimo materijale i opremu isključivo provjerenih i renomiranih proizvođača.

Prateći razvoj elektroinstalacija, materijala te alata i opreme za rad širili smo i ponudu svojih djelatosti na izvođenje instalacija računalnih mreža, protuprovale,videonadzora, portafona, satelitskih sistema, pripremu instalacija za kablovske televizije i MAXTV, sustave bežičnog povezivanja potrošača sa upravljanjem, instalacije pametne kuće, električnog podnog grijanja itd.

U budućnosti želimo puno pažnje posvetiti novim tehnologijama i materijalima kako bi što kvalitetnije bili na usluzi Vama, postojećim i budućim klijentima te omogućiti da što ugodnije, kvalitetnije i bezbrižnije koristite sustave elektroinstalacija koje izvodimo u Vašim domovima i poslovnim prostorima.