ODRŽAVANJA I HITNE INTERVENCIJE

 

Kućanatva i poslovni prostori zadnjih godina sve su bogatije opremljeni električnim uređajima bez kojih bi današnji život bio nezamisliv (sustavi videonadzora i protuprovale, telefonske centrale, računala i računalni serveri, blagajne, modemi za pristup internetu, fax uređaji, klima uređaji, pumpe centralnog grijanja, plinski bojleri itd.).

Kod kvarova na električnim instalacijama dolazi do iskakanja osigurača ili FID sklopki što uzrokuje prestanak rada navedenih potrošača uzrokujući boravak u stanu ili kući nesnosnim, a u poslovnim prostorima dolazi do blokade rada te gubitka na kvaliteti poslovanja.

U svome poslovanju puno pažnje posvećujemo održavanjima i hitnim intervencijma kako bi se gore navedeni problemi sveli na minimum i sa što manjim posljedicama.

Korisnicima svih usluga, novim klijentima i poslovnim partnerima po javljanju kvara na elektroinstalacijama trudimo se doći što prije te što neprimjetnije, brže i pereciznije otkriti i popraviti kvar.

Vlasnicima poslovnih prostora nudimo mogućnost popravka i izrade novih
instalacija u razdoblju izvan radnog vremena, tako da svojim prisustvom i radom ne ometamo protok ljudi i radnu atmosferu poslovnih prostora.